onlarin hepsi bizlerin icerisinde 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hepsi hepsi hayat nasil olsa
  2. onlarin
  3. onlarin kavgasi
  4. allah onlarin ben var ya tas yok mu tas
  5. x in yarisi onlarin
  6. cicekler ve onlarin hikayeleri
  7. tanimiyorum onlarin yalancisiyim
  8. onlarin yani sizin
  9. siz bir de onlarin halini gorun
  10. genelevde calisanlarin adi var ama onlarin yok

© 2008 - uludağ sözlük

onlarin hepsi bizlerin icerisinde başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. onlarin hepsi bizlerin icerisinde ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onlarin hepsi bizlerin icerisinde nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yazar olmak » bizim icin aziz olan sadece fenerbahce dir » 1595 » sulukule ye ucube demek » kerkaporta » sosyallesmek » belki bir gun yaslanacagim ama asla buyumeyecegim » 5 kasim 2008 arsenal fenerbahce maci » oopps i did it again » hz google a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games