onlarin da bir ismi var 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gunun erkek ismi ve kiz ismi
  2. onlarin
  3. onlarin kavgasi
  4. allah onlarin ben var ya tas yok mu tas
  5. onlarin yani sizin
  6. siz bir de onlarin halini gorun
  7. genelevde calisanlarin adi var ama onlarin yok
  8. cicekler ve onlarin hikayeleri
  9. tanimiyorum onlarin yalancisiyim
  10. istemez misin dunya onlarin olsun

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» otobuste sikisip coluga cocuga karismak » ahi mesut » fistfucking god s planet » suicide bomber » cargill » soruya soruyla cevap vermek » kocamustafapasa » turbanli f1 pilotu » cemal safi » ismet berkan » football manager da mahalle arkadasina rastlamak » hasretim sarhos » anam anam diyim ben sana » yukari hinzevek camii » fastjel » pat benatar » ayar veren sarkilar » haydi gel bizimle ol » muscoril » cunt cunt gimme more » entry ve nick uyumu » sekr » 1857 » emirgan » galatasaray in sampiyon oldugunun anlasilmamasi » aidatli uyelik » cimri birinden borc para istemek » muro » montgomery cliff a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa