onlarin bize ihtiyaci var biraz duyarli olalim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. herkesin biraz zamana ihtiyaci vardir
  2. biraz da bize birak
  3. bize biraz kendinizden bahseder misiniz
  4. ne olursak olalim biz olalim
  5. biraz kul biraz duman o benim iste
  6. biraz su biraz yesillik her yer benim evimdir
  7. onlarin
  8. allah onlarin ben var ya tas yok mu tas
  9. onlarin kavgasi
  10. x in yarisi onlarin

© 2008 - uludağ sözlük

onlarin bize ihtiyaci var biraz duyarli olalim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. onlarin bize ihtiyaci var biraz duyarli olalim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onlarin bize ihtiyaci var biraz duyarli olalim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» grand theft auto online » benjcev » will you still love me in the morning » christina aguileranin varmisin yokmusuna katilmasi » 6 temmuz 2008 whitesnake istanbul konseri » bir kadina soylenebilecek en guzel sey » selim bolukbasi » bosnaklarin sirplarin intikamini bizden almalari » cadii » servet cetin » antonio davis » universite » sikintidan pijamanin ipini kemirmek » omur dedigin » bu baglamda » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak » peri masali » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » 2009 da ekonomik kriz ihtimalinin dusuk olmasi » yarim » fettos » salla gitsin baby » delikanli adam » anilingus » el yikarken tuvaletin gelmesi » arsiv belgeleriyle ermeni faaliyetleri » tanriya inanmiyorum ama ya varsa » agliyorum kahrimdan » hemfuckirhemsuurlutospaga » pulemjot kalashnikova