onlari da begendim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sizi bir yerde gordum cok begendim
  2. ben boku begendim bok beni begenmiyor
  3. entryni cok begendim diye mesaj atan tacizci yazar
  4. yedik biz onlari
  5. sen kac ben onlari oyalarim
  6. onlari izlemek bir zevkti
  7. onlari dinleme yapabilirsin
  8. baba onlari affet
  9. cek elini misafirler yiyecek onlari
  10. turk analari onlari siz dogurdunuz

© 2008 - uludağ sözlük

onlari da begendim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. onlari da begendim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onlari da begendim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» babylon » sizoaffektif bozukluk » randy marsh » kimsenin sallamadigi yazarlar » izani yok » dokunulmazligi olan herkese dokunulsun » mystiquewarrior » eski sevgiliye vurayim done done gitsin » zengin olup devlet universitesine giden ogrenci » max damage » farmakodinamik » ulusoy » pan » favori birakan uludag sozluk yazarlariniz » radyo sol » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » endojen depresyon » the doors cafe » gaza gelip rohan a elf olmaya giden eski sevgili » uludag sozluk ascilik okulu » zeynep beserler » cocuklarla girilen diyaloglar » puerperal psikozu » anlayis bekleyen sevgili » iyi saatte olsunlar in barinma mekanlari » balos kalesi » glossolali » ozgurcan ozcan » baslik entry ve nick uyumu » gammaz olmak icin gerekenler » yabani