onlara neyse artik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. onlara
  2. onlara dokunmak
  3. onlara kim oldugumu gosterecegim
  4. ben bu yaziyi onlara yazdim
  5. daglara guvenme onlara hep kar yagar
  6. onlara oy vermek cehenneme bilettir
  7. onlara irak ama bize degil
  8. biz onlara cus demek icin gerideyiz
  9. bir edi ile budu vardi ne oldu onlara
  10. satanistler vardi ne oldu onlara

© 2008 - uludağ sözlük

onlara neyse artik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. onlara neyse artik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onlara neyse artik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tercihen » uludag sozluk ten soguma nedenleri » alwayssleepy » hz adem in tek hucreli canli olma ihtimali » intel itanium 9140n » 22 temmuz 2008 sozlugun saftinin kaymasi » siir » pvc » babayla vakit gecirmek » gonia beach club a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci