onlara ne denir bilemiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bilemiyorum altan bilemiyorum
  2. yaptigina santaj denir boyle aska montaj denir
  3. bilemiyorum
  4. ne diyecegimi bilemiyorum
  5. bilemiyorum altan
  6. olu mu denir
  7. onlara
  8. bana yasli mi denir
  9. bu memlekette goethe got denir
  10. dogru tespite ne denir

© 2008 - uludağ sözlük

onlara ne denir bilemiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. onlara ne denir bilemiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onlara ne denir bilemiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hayatin ne kadar ibne oldugunun anlasildigi anlar » uludag sozluk » bayilik » gokdeniz karadeniz » tahayyul etmek » g noktasi » bestas » guler erkan » ilk cinsel deneyimini fille yasayan fare » dhl » internette kendini teshir etmek icin yasamak » uc yasindaki erkek cocuga kupe taktirmak » yillar sonra msn de oturum acan eski sevgili » entry ve nick uyumu » turuncu kusak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » light » pink floyd » na bu kadar » git hadi git ismail yk » bay » kisa boylu kizlar » ertugrul saglam » akil ile masturbasyon yapmak » eleventh hour » eleni karaindrou » ceza muhakemesi kanunu » basliklari alt alta okumak » ryan o reily » uludag sozluk teki galatasaray cetesi » bir top toplayici olarak arda turan