onlar pembe onyargilar mi yoksa havuc mu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. pembe pembe kurku pespembe
  2. derdin yoksa soylen borcun yoksa evlen
  3. iranlilara yonelik onyargilar
  4. yazarlar hakkindaki onyargilar
  5. hakkinda onyargilar bulunan meslekler
  6. nukleer enerji hakkinda onyargilar gercekler
  7. atesin bulunmasindan sonra yasanan onyargilar
  8. onyargilar ormaninda baltayla dolasan zihniyet
  9. uludag sozluk hakkinda yikilan onyargilar
  10. tost denilince akla gelen onyargilar

© 2008 - uludağ sözlük

onlar pembe onyargilar mi yoksa havuc mu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. onlar pembe onyargilar mi yoksa havuc mu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onlar pembe onyargilar mi yoksa havuc mu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran facebook gruplari » biralem » kurgu kahramanlarin insan kadar guzel olamamasi » yolculuk » tech 21 » cizmedin ki kesesin » ajda pekkan » avanak kuzenler » zaten seni arayanin ben ta amina koyim » elimde olsaydi » paranoid sanri » orda durma » erzincanspor » verbal » gioacchino rossini » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aerius nasonex kloroben uclusu » sea wolf » ebussud efendi » hipersomni » oyundan anlayan oyun salonu sahibi » hayko cepkin » richard trenton chase » sozlukteki bolucu patlamasi » otoklav firini » tourette sendromu » tankard » nur fettahoglu » orgazm » sozlukculerin gordugu enteresan ruyalar » yaratan rabbinin adiyla oku