onlar ki 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. onlar
  2. biz siz onlar
  3. onlar net
  4. ben sen o biz siz onlar
  5. biz ve onlar
  6. onlar kiz degil tas
  7. onlar her yerdeler
  8. onlar da insan
  9. onlar hep oradaydi
  10. once onlar baslatti

© 2008 - uludağ sözlük

onlar ki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. onlar ki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onlar ki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» braun silk epil reklamindaki gavat bey » ska energiya khabarovsky » dungeon master » gecenin bir yarisi gecen dugun konvoyu » james thomas » 10000000000000000000000 » bahceli muhatabim degil » adalet ve kalkinma partisi » frederic chopin » buyuk asklar nefretle baslar » 10000000000000 » tkip » you keep on moving » oteki defterler » kurtlar vadisi replikleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sinek ilaci kokusu » cocuk duslerimiz yok artik » kimya » i melih gokcek » marco polo » navlun » su 35 » ekmeksiz yemek yiyen insan » soganli sirkeli ayran » tehlike aninda cami kiriniz » general krukov » oyunu arapca yuklersen loading sagdan sola doluyor » tabuttamenemenyapanimam » halley ile haylayf in karistirilmasi » fotospor un transfer haberleri