oniki imam orucu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. 12 imam orucu
  2. orucu 1 saatte tutan jet imam
  3. oniki kisi
  4. sen bilirsin bir iki ben bilirim oniki
  5. dans eden oniki prenses
  6. sozlukteki oniki yas alti kacak yazarlar
  7. yuzde oniki bucuk milyon enflasyon
  8. aa orucu
  9. ask orucu
  10. gol orucu

© 2008 - uludağ sözlük

oniki imam orucu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oniki imam orucu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oniki imam orucu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the night before » birilerinden arta kalan duygularla yasamak » tikky » karantinali despina » le phallus » internet kafede uludag sozluk okuyan birini gormek » sadettin teksoyun parmagi » kendine gomulmek » masumiyet muzesi » vur ha vur » halkina kufreden basbakan » dunyanin en yasli bakiresi » pos makinasi » akp nin ataturk sevgisi » fc brasov » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yeni uu otomasyon sistemi » cagrisim » kronik kuzu » iki esli ustegmen » dakianus antik kenti » yaran yanlis okumalar » kaos » pirskirin » ilaniask » kime derler sana derler » kreator » doom metal » soruya bak » birbirine benzeyen unluler » uc boyutlu film