ongoru sahibi olmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bilgi sahibi olmadan ilgi sahibi olmak
  2. akil sahibi olmadan fikir sahibi olmak
  3. bilgi sahibi olmadan entry sahibi olmak
  4. bilgi sahibi olmadan ferrari sahibi olmak
  5. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak
  6. fikir sahibi olmadan bilgi sahibi olmak
  7. es sahibi olmadan cocuk sahibi olmak
  8. mal sahibi olmak
  9. ev sahibi olmak
  10. mal sahibi mulk sahibi hani bunun ilk sahibi

© 2008 - uludağ sözlük

ongoru sahibi olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ongoru sahibi olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ongoru sahibi olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vanilla fudge » breaking bad » facebook eski sevgilinizi bulmaniz icin bir aracti » hbb tv » sevmek mi » sol frame in ebesine atlayan sevgili » istanbul a donmek » astereognozi » tom bombadil » central bohemian region » bir sabah uyandigimda gammaz oldugumu gordum » neyzen tevfik » kosullu sevgi » back in black » gencler sag sol catismasi olmasin ama sag iyi gibi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaratan rabbinin adiyla oku » sorunsal » oy verme kriterleri » turkiye den cikacak nba takimlarina isim onerileri » nominal afazi » herhangi bir konuda yalniz olmadigina sevinmek » kalpsiz adam » dadaizm » we are but falling leaves » vw beetle da nazi marsi dinlemek » 21 haziran » timas yayinlarinda cikan dunya klasikleri » evinde sadece radyo olan insan » fatih keskin » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak