ongoru istanbul hatirasi 

kapat
  1. Bir emre aydin şiiri

nasıl olacak biliyor musun
    iki bin bilmem kaçın bilmem ne ayında
    istiklal`den geçeceğim
    ilk sapağın başında sen duracaksın
    yanında dört kişi olacak üçü erkek biri kadın
    erkeklerden biri sevgilin
    belki kocan büyük ihtimalle kocan
    önünüzden geçeceğim dibinizden
    sen beni görmeyeceksin
    kocanı öldürmem gerekecek
    seni de öldürmem gerekecek
    hiç kimseyi öldürmeyeceğim
    ama önünüzden geçeceğim dibinizden
    sen beni görmeyeceksin

kıyafetini sevmeyeceğim yine
    yanındakileri hiç sevmeyeceğim
    her taşın altından acı çıkacak
    sen çıkacaksın hatta kocan çıkacak
    hakkın yok buna ama böyle olacak
    sen beni görmeyeceksin kocan görecek
    sana bir şey söyleyemecek
    çok kötü olacak
    başım yerlere düşecek
    #372949 (karanlikta, 25.06.2006 12:40)

© 2008 - uludağ sözlük

ongoru istanbul hatirasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ongoru istanbul hatirasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ongoru istanbul hatirasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» muezzinlerin ses sistemi uzmani olmasi » ales » basortululere atilan laflar ve edilen hakaretler » nazim hikmet ran » magnum cubugundaki m harfi » cuneyt arkin » yarisalim kazanan kizi alsin » migros » ve tanri kadini yaratti » yasar gaga a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci