ongnn 

kapat
  1. yeni bir 5. nesil yazar. yolu açık ola.*
    (aman heri, 21.04.2008 08:52)
  2. hoş gelmiş yazar, kolay gelsin...
    (goodboy, 21.04.2008 18:36)
  3. yeni bir yazar. cemal sureya seven okuyan nesildaşım , hoşgelmiş efenim.sonra sonrasi iyilik guzellik
    ben gabriel gray atv haber patagonya.
    eddie,murphy merkeze dönüyoruz çocuklar.
    (Gabriel gray, 22.04.2008 17:01 ~ 17:02)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» black metal suicide » allah a sorulacak sorular » raki masasina oturdun iste » fastjel » saat kac espirisini ureten kisi teslim oldu » park and ride » zeytinburnu » cildirin » goksu » dolu dusun bos konus » toefl ibt » aclik kader olamaz » mass destruction » hakettiginden fazla deger goren sarkilar » lizz wright » sanitabant » mad jack the pirate » gulerken agiz kapamak » blooddawn » evlenmeden once kocasini kfc ye goturen kadin » hep seni aradim » naber seker » msn kullanmayan insan » dertler benim olsun » odtu bilgisayar muhendisligi » salim basol » ahirette gote girecek entryler » sozluge zaman harcayan yazar kisisi » kadikoy de yapilan mitinglere son verilsin mitingi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa