ones 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. on
  2. on a bad day
  3. on a clear night
  4. on a day like today
  5. on a friday
  6. on a night like this
  7. on a on cafe
  8. on a plain
  9. on ad
  10. on adam ve bir kadin

© 2008 - uludağ sözlük

ones başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ones ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ones nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cb » ucuzkenar ucgen » isi alan » kadinlari anlamak icin evde turbanla geziyorum » seri halde arti oy veren melek » 15 ekim 2008 yilmaz ozdil yazisi » harika » y s p » uludag sozluk » aysun gultekin » single sign off » metronom » ece temelkuran » hidradenitis suppurativa » fisherman bait 2 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yanlis anlasilan sozler » insanin buyudugunu anladigi an » next » deryali gunler » radio control » oyuncakdunya » kudo » edebiyat ve yasar kemal » seek » halen komunizm savunan insan » wolverine » parasini bir haftada icerek bitiren ogrenci » baslik parsellemenin uc buyuk yolu » rails and ties » uludag sozluk bursa hali saha zirvesi 12