onermeler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. karmasik onermeler
  2. denk onermeler
  3. gotten uydurma onermeler
  4. ispati olmayan onermeler
  5. sarkilardaki mantiksiz onermeler
  6. sacma sapan onermeler
  7. ispati mumkun olamayan onermeler
  8. turkce ile ilgili hatali onermeler
  9. klasik diyaloglara modern onermeler
  10. nereden bilindigi merak edilen onermeler

© 2008 - uludağ sözlük

onermeler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. onermeler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onermeler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gercekleri tarih yazar tarihi de galatasaray » romeo » galatasarayli arkadasa sahip olmak » lan istanbul sen mi buyuksun ben mi » balli » dshk » guvenilirlik » gokdeniz karadeniz » aksiran teyzeli corega reklami » uuserlardan unlulere acik mektup » balli balli » msn iletisine yalnizim yazmak » eleni karaindrou » i can football » saba tumer » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » diogo » kazim koyuncu vs ismail turut » iran in amerikan savas ucagini indirmesi » groagh com » zekeriya oz » kurt » demokratik toplum partisi » vennus » status » brendan eich » light » halka tatlisi » sirince » kirk yillik kefalim boyle got gormedim » dugun davetiyesi