onerme parsellemek 

1. ben ke$fettim ben yaptım evet evet ben icat ettim, madalyamı yakama takarken birileri te$ekkür konu$mamı bile tasarladım;

"bu önermemi hazırlamama yardımcı olan geçmi$te gördüğüm tüm önerme sahiplerine, sözlük moderasyonuna, yazar arkada$lara, aileme te$ekkür ediyorum..istanbul'da melekler hala varmı$, ay lav yuuu istanbull!

birkaç damla da gözya$ı dökerim lan ben, duygusual tabiatlıyım..

nedir bu önerme parsellemek;

misal ki belli bir olgu var elinde onun ile ilgili fikrini aktarmak istiyorsun;

"yaprakların sonbaharda daha bir hı$ırtılı olması"
    "10 cm'den bakınca sözlüğün daha net görülmesi"
    "hatunların içli köfte yerine piçli köfte tercihi"

gibi gibi ba$lıklar açarsın..buraya kadar her $ey basit değil mi? elinde zaten verilerin var, gayet güzel doğru yanlı$ yardırabiliyorsun..ya elinde veri yoksa? ın ın ın! i$te o zaman önermeni parselleyeceksin..açacaksın ba$lığını, vereceksin bakınızını bakınızın ukte haline getirilip birileri fark edip de doldurana kadar geri planda sinsice bekleyecek, donelerini toplayacaksın..ya da açacaksın ba$lığını gireceksin ilk entryini "çok pis bi$idir.. tiksiniyorum" gibisinden verilerini, donelerini, sonelerini topladıkça entrylerini inci gibi dizersin altına..

bu da benden size kıyağım olsun..parsel parsel önermeler dileğiyle..

allahaısmarladık..
    #3681878 (alwayssleepy, 18.07.2008 13:19 ~ 13:20)

© 2008 - uludağ sözlük

onerme parsellemek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. onerme parsellemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onerme parsellemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» semih yuvakuran » tevessul » ulkuculerin kosta rika yi isgal etme plani » hasan dogan spor kompleksi » sari cizmeli mehmet aga » ikea » ne mutlu anadoluluyum diyene » 21 yuzyilda hala metal muzik dinleyen insan » pencere » biz de bluevelve nerde kaldi diyorduk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games