onemsiz 

kapat
  1. sevgi bozukluğuna yol açmayacak kadar kendi halinde olan!
    #1373961 (havada panik, 04.03.2007 18:58)
  2. iki arada bir deredeliğin ünlemsiz köprüler kurması zihne, ki aslında... boşver.
    #1538933 (endless, 18.04.2007 04:31)
  3. bir ölünün kulağına çalınan, müezzinin secde davetidir.
    #1538954 (suvedeve, 18.04.2007 05:37)
  4. grup 110 şarkısı..

Önemsiz benim söylediklerim
    Doğrular hep senin bildiklerin
    Gün biter sessizce odamda
    Yalnızız biz hep bu romanda

Alışmak zor olsa da

Yanlış yapsam da ben
    Mutsuz olsam da...
    Yalnız kalsam da ben
    Bilirim alışır insan zamanla...

Cevapsız sorular sordum
    Karşılıksız aşklar yaşadım
    Üzüldüm hayat bu dedim
    Yaşayıp öğrenmeliyim

Yaşayarak öğrenmeliyim...

Yanlış yapsam da ben
    Mutsuz olsam da...
    Yalnız kalsam da ben
    Bilirim alışır insan zamanla..
    #2437900 (spina, 07.10.2007 01:49)
  5. önemsiz

denizin üç rengi var
    biri ela diğerleri önemsiz
    limandan üç gemi kalkar
    biri sana gider diğerleri önemsiz
    yağmur yağar sabah olur önemsiz
    keman susar şarkı biter önemsiz
    bir de masa üstünde resimler arabi
    hatıralar geçiyor bir bir ebruli

bu bir şarkı. kimin olduğunu da bilmiyorum ki. adının "önemsiz" olup olmadığını da.
    ezgisini duymadım hiç.
    ama sözleri. dokunuyor. terk edilmeye meyilliyim.
    #2716709 (evadoksiya, 19.12.2007 18:52)

© 2008 - uludağ sözlük

onemsiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. onemsiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onemsiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hayvanlarin en guzeli » koy enstituleri » hunting high and low » bir universite ogrencisinin aylik masrafi » patrick femerling » parmaginin ucunda akrep olan yazar » tuvalette diski yerine para cikarmak » bir delinin gunlugu » barbaros hayrettin pasa » kissing the beast » metrobus duragi degnekcileri » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » frederic chopin » on numara » ottur kusu uuser » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aktutun baskininin videosu » the solitude » yazilan ilk sevda hikayesi » cocuguna eski sevgilinin adini vermek » cb » betul demir » estonya milli futbol takimi » ernesto che guevara » tabut diyaloglari » 100000000000000000000000000000 » 10000 ytl » kaveci » tayyipe basbakan degil pazarlamaci gozuyle bakmak » siham i kaza » gazetevatanin engellenmesi