onemli olan takimin kazanmasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gol atmam degil takimin kazanmasi onemli
  2. takimin kazanmasi degil benim gol atmam onemli
  3. entry onemli degil onemli olan sozlugun kazanmasi
  4. onemli olan takimin basarisi
  5. yabanci takimin kazanmasi icin dua etmek
  6. milli takimin tarihindeki en onemli maci
  7. her sevgilisinin tuttugu takimin fanatigi olan kiz
  8. onemli olan atilmakti
  9. onemli olan az ama oz yazmaktir
  10. onemli olan ic guzelligidir

© 2008 - uludağ sözlük

onemli olan takimin kazanmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. onemli olan takimin kazanmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onemli olan takimin kazanmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» laiklik dinlerden faydalanan bir ideolojidir » tubitak » google a vtunnel uzerinden girmek » sebring » tugberk » outlook express » ah babam sag olsaydi » ps 2 » yeni uuser olacaklara nick onerileri » kendini tanri sanmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci