onemli olan islevidir 

kapat
  1. penisi kucuk olan erkegin kendini avutma cumlesidir.yurdum erkeginin mutemadiyen kullanmasi goz onune alinarak ise yaradigi gozlemlenmistir.*
    #327905 (posion, 08.06.2006 11:20)
  2. özellikleri yada görünümü iyi olmayan ama işlevi yeterli olan herşey için kullanılabilir. örneğin babamın antika 20 yıllık traş makinesi görünüm olarak berbattır hiçbir yan özelliği yoktur. fakat çok süper traş etmektedir. yani önemli olan işlevidir. ayrıca her söylendiğinde yurdum insanında aynı gevrek gülümseme etkisini yaratan cümledir.
    #328095 (Benediction, 08.06.2006 12:32)
  3. birşeyin görünüşünden çok işini iyi yapmasının önemli olduğunu vurgulayan söz. ayrıca:

(bkz: züğürt tesellisi)
    (bkz: avutma sanatı)
    (bkz: kendini kandırmak)
    #1827190 (yanliz cowboy, 26.06.2007 23:55)
  4. (bkz: önemli olan boyu değil işlevi)
    #2421491 (machados, 03.10.2007 16:14 ~ 16:18)
  5. ne uzunu ne kısası en makbulü içinde en çok kalanı, dedirten durumdur.
    #2864496 (ben hep 17 yasindayim, 19.01.2008 22:11)

© 2008 - uludağ sözlük

onemli olan islevidir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. onemli olan islevidir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onemli olan islevidir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» urfali ferhat » kule rock bar » prison break » pkk ile silahli mucadele edememek » ateist sehit olur mu sorunsali » eskisehirspor un naci transferi » yanagina sis sokan insan » dostum vatandas demissin ama bunlar resmen koyun » random ucan sinegi maksimum takip edebilme suresi » birine guzel derken allahin varligini kabul etmek » alman kalesi » conductor » duygu somurgesi » blood mountain » yardimci eylem » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dam ustunde un eleyen teyze » zeyrek sigorta mudurlugu » erkek dusmani erkek » edebiyat koop » basliksiz basa baslik almak » otobusteki ters konuslandirilmis koltuga oturmak » radyo uludag » gay » hayatin sozluk olmasi » diyagonal » benim annem bir melek » kene tezahurati » dengesizlik » nick degisikligi » paco de lucia