onemli olan entry guzelligi 

kapat
  1. yakışıklı ve güzel olmayan sözlük yazarı insanların, dogruluk payı olan teselli cümlesi.
    #3784213 (Saipsiz, 07.08.2008 17:19)

© 2008 - uludağ sözlük

onemli olan entry guzelligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. onemli olan entry guzelligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onemli olan entry guzelligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» unutulmaz cizgi film replikleri » turk beyniyle uretilmis super cumleler » hani benim receb im receb im » issiz adam » lucarelli99 » tanriya ayar vermek » 3 subat 2001 barcelona athletic bilbao maci » cinselligini doyasiya yasayan kiz » seytan diyor ki yanas ona » misery » 4 c kurali » hayira alamet degil » okan bayulgen » mavi ekran » bakinizlarin kullanilma sekli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dinamo kiev » tektekcilik » en kotu bes filmin dordunde m ali erbil in olmasi » ali biberon » birinci batarya » es cinsel » indoor sports » gece vakti disarda gezen kiz » pkk li da olsa insan insandir » vassili zaitsev » i love you zico » sozlukteki artvinliler » turgay bahadir » avrupa birligi » xs black