onemli olan az ama oz yazmaktir 

kapat
  1. entrynin uzunluğuna yada kısalığına göre kalite biçen yazarlara verilecek cevaptır. her dilin asıl amacının anlatılmak isteneni en kısa yolla anlatmak olduğunu hatırlatır.
    yanlış anlaşılma üzerine gelen edit:anlatılmak istenen doğru kelimeler seçilerek anlatılır ve böylece görüntü kirliliğine de yol açılmamaış olur.
    #2677271 (bi nick bulamadim kendime, 08.12.2007 20:19 ~ 20:37)
  2. az ama öz yazmaktan kasıt az ama hiçbi şey yazmamak olmasa gerek.
    (bkz: dedirten başlık)
    (bkz: ya da)
    #2677321 (ceylon tea, 08.12.2007 20:30)
  3. (bkz: anlayana)
    #2677328 (whynot, 08.12.2007 20:31)

© 2008 - uludağ sözlük

onemli olan az ama oz yazmaktir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. onemli olan az ama oz yazmaktir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onemli olan az ama oz yazmaktir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» el ziki ile gerdege girmek » beni birakma » iranli mollalarin ardindaki guc » motosiklet » 1447 » yaran fotograflar » ayni ip den girme sozluge silik olursun aybalam » seni seviyorum » 1512 » erjivan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games