one day i ll fly away 

kapat
  1. randy brown'ın guzel bir sarkisi:

i make it alone
    when love is gone
    still you made your mark
    here in my heart

one day i'll fly away
    leave your love to yesterday
    what more can your love do for me
    when will love be through with me

i follow the night
    can't stand the light
    when will i begin
    my life again

one day i'll fly away
    leave your love to yesterday
    why live life from dream to dream
    and dread the day that dreaming ends

one day i'll fly away leave your love to yesterday
    why live life from dream to dream
    and dread the day that dreaming ends
    #759307 (mulayim, 21.10.2006 01:17)
  2. meali:

bu yalnizliği ben yarattim
    aşk beni terkedince
    sen benim kalbime muhrunu vurdun

bir gün ucup gideceğim
    ama aşkin gelecekte baki kalacak mi
    aşkin benim neler yapabilir
    askin sürdügü sürece

geceyi izliyorum
    ısıklara dayanamiyorum
    acaba ne zaman tekrardan yaşamaya başliyacağim

bir gün ucup gideceğim
    ama aşkin gelecekte baki kalacak mi
    aşkin benim neler yapabilir
    askin sürdügü sürece
    hayat bir gerceklesmeyen hülyalardan hülyalara kosmakmidir
    bir gün hülyalarin biteceğinden korkarak
    #1797197 (mulayim, 20.06.2007 21:20)

© 2008 - uludağ sözlük

one day i ll fly away başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. one day i ll fly away ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu one day i ll fly away nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seovi » stevemcqueen » sembiyoz » heroes » askin insana yaptirdiklari » sherry stringfield » yemek yaptiktan sonra elin sogan kokmasi » tiberian sun uyumlulugu icin cozum onerileri » gizli bkz yerine normal bkz veren yazar » vatandas riza » bedava sirke » bir turk ile bir yunan arasindaki farklar » byegm » agziniza sicip sicip helallik isteyen tip » amsterdam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kizil » bye yerine by diyen msn insani » benzemez kimse sana » aura hiemis » bulusmak istemeyen sevgili » ahmed yasin » aduket ceken damdaki eski sevgili » tatar kizlari » kendini ozel hissetmek » felis domesticus » tatar atlilari beni hep korkutmustur » solculari tanidikca hayvanlari sever oldum » dam ustunde tarhana kurutan eski sevgili » puerperal psikozu » 1232