one by one 

/ 2
kapat
  1. geri döndüğünü korku/şiddet/hiddet ve dehşet ile izlediğim popüler kişiliktir.

tunalı ve bahçeli dolaylarında ciddi manada tanıyanı/seveni/sarılıp öpmeye teşebbüs edeni vardır. eski tüfeklerdendir ama modifiye olmuş, karizma ektirip * salına salına can yakmaktadır ankaralarda.

ayrıca doğal sarışındır, divane gibi de sigara içer...şikayet dilekçesi gibi olmaya doğru gittiği için burda yazıma son veriyorum.

(bkz: sanat için kutu kutu pense bile oynarım)
    #2809451 (balyancho, 08.01.2008 20:55)
  2. (bkz: teker teker gelin lan)
    #2809454 (notrinova, 08.01.2008 20:56)
  3. dave grohl önderliğindeki foo fighters'ın 4.albümüdür. 2002 yılının sonlarına doğru piyasalardaki yerini almıştır. albüm aynı zamanda 2004 grammy'sinde "en iyi rock albüm" seçilmiştir. şarkı listesi de şöyledir;

1. all my life
    2. low
    3. have it all
    4. times like these
    5. disenchanted lullaby
    6. tired of you
    7. halo
    8. lonely as you
    9. overdrive
    10. burn away
    11. come back
    #3576609 (bionic, 24.06.2008 11:41)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

one by one başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. one by one ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu one by one nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lethe » is gorusmesi sorularina alternatif cevaplar » lcd vs plazma » canimin canani » silivrideki yazlik siteler » cogu gitti azi kaldi » roberto carlos un fenerbahce den ayrilmasi » hos sohbet » kisa boylu kizlar » fernando jose da silva freitas meira » elven blood » eleventh hour » saba tumer » sergey » keske jinekolog olsaydim diyen abazan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » benfica » diogo luis santo » birinci batarya » oneqeno » kerhane tatlisi » sevisirken dinlenecek sarkilar » oteki » dunya » meslek kurulusu » early bird » urunun kasada kalmasi » 550 ytl lik turban » kadin dedigin budur » 102 yasinda takvim icin ciplak poz veren kadin » nihan