onder cakar 

kapat
  1. gemide, lalelide bir azize, dar alanda kisa paslasmalar, maruf ve takva filmlerinin senaristlerinden biri. yeni sinemacilar'in kurucuları arasındadır. kendini solcu olarak tanımlayan kişi.
    (adini unutan adam, 06.12.2006 16:03)
  2. Geçen haftaki okulumuz ziyaretinde her ne kadar sonradan tükürdüğünü yalasada Hazreti Peygambere ''adamı deli eder'' diyebilecek kadar mantık dışı olabilen bir yazı adamı...
    (Senarist, 09.04.2007 22:18)
  3. ülkenin önde gelen senaristlerinden biridir.
    (alone with everybody, 08.05.2008 01:55)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» rhinoceros » olmekistiyorum » mehmet keyif » master of puppets » burak kulaksizoglu » mehmet senol sisli » cimlere basmak » proud mary » misafirlikten donerken anneye yapilan yalaklanma » it s no good » yeni baslayanlar icin bebek » enderun sevgiler » aylin aslim » gennaro ivan gattuso » kabal » tim burton » iste budur ustat » z smart » anne ben dun gece kadin oldum » server durumu » can » bir of ceksem karsiki daglar yikilir » vekalet etmek » menderes in tarihi eserleri » drop the phone » cukurca nin tarihi eserleri » ataturk un olumu ve halidaki kehanet » mehmet topuz » mahpeyker a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa