onder babat 

kapat
  1. 3 mart 2004 tarihinde taksim imam adnan sokakta öldürülen istanbul üniversitesi öğrencisi.
    önce başına taş düştü dediler
    sonra yorgun mermi
    daha sonra da düşünen beyninin içinden bir suikast mermisi çıktı.

(bkz: yorgun mermi)
    (bkz: unutmadık unutturmayacağız)
    (bkz: katiller aramızda)
    #1068065 (kolibandı, 28.12.2006 00:36)
  2. Mart 2004 günü bir devrimci katledildi istanbul sokaklarında. Adı Önder Babat. Bugüne kadar pek rastlanılmayan bir cinayet yöntemiyle katledildi. Yolda yürürken birden yere yığılan Önder'e ne olduğu ancak otopsi sonucu kafasından çıkarılan kurşun ile ortaya çıkmış oldu. Oysa katledildiğinde yanında bulunanlar ve çevredekiler silah sesi duymamıştı... Cinayet sonrasında yaşananlar ise failler konusundaki belirsizliği daha da azaltıyordu. Polis, Önder'in ailesine ve arkadaşlarına geçiştirici bir tavırla yaklaşıyor, başına taş düşmüştür, olur böyle şeyler, götürün gömün cenazesini deyip duruyordu. Ailesi ve avukatlarının otopsi talep etmesi üzerine Önder'in katledildiği yerde daha önce bulunamayan kanlı bir taş, kendi tezlerine destek arayan polisçe bulunuveriyordu. Ama ön otopsi raporunda Önder'in kafasına isabet eden mermi tespit edildi.

(bkz: http://www.barikat-lar.de/barikat/20/katil.htm)
    #1068085 (kolibandı, 28.12.2006 00:40)
  3. hukuk fakültesinden mezun olmasına tek ders kala istiklal caddesinde öldürülen üniversite ögrencisi.
    #1390904 (machados, 09.03.2007 01:12)
  4. (bkz: önder babat kültür merkezi)
    #3068310 (brcyzdm, 28.02.2008 00:02)
  5. kurşunlar sıktılar alnıma
    açık alanlarda ağır
    kartalların konup kalktığı
    yalçın kayalardan biriydim
    ölüp dirildim yeniden
    güneşli güneşsiz akşamlarda

bu ülkenin en güzel gençleri niye hep erken veda ederler.
    #3668523 (exclamar, 15.07.2008 18:42)

© 2008 - uludağ sözlük

onder babat başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. onder babat ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onder babat nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» altin otu » sezgin kaymaz » beyaz profiterol » coca cola » voyna i mir » yakisikli zengin nazik zeki ve erken bosalan erkek » isik universitesi » softcam » je ne veux pas travailler » kalkik horoz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci