onde yuruyenin ensesini tokatlayip kacmak 

kapat
  1. önde yürüyen insanı ensesinden tokatlamak ve kahkaha atarak kaçmak.
    (bkz: eşek şakası)
    #3711619 (abberline, 24.07.2008 08:39)
  2. önde yürüyenin götüne orta parmağını sokarak kaçmaktan daha masumane olan eşek şakasıdır. Sıkıyosa yap lan, adamın götünü keserler valla...
    #3711622 (KIZILMASKE, 24.07.2008 08:40)
  3. (bkz: enseye saplak gote parmak)
    (bkz: enseye parmak gote saplak)
    #3711629 (RascalKing, 24.07.2008 08:42)
  4. (bkz: atalarımız ne demiş?) * * *
    #3712141 (koprualti, 24.07.2008 11:33)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

onde yuruyenin ensesini tokatlayip kacmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. onde yuruyenin ensesini tokatlayip kacmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onde yuruyenin ensesini tokatlayip kacmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about onde yuruyenin ensesini tokatlayip kacmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » benim adim tatar ramazan ben bu oyunu bozarim » yas kac olursa olsun sokakta anneden azar isitmek » bmv plakali bmw ye binmek » getafe » olayin boku cikmistir herkesi tebrik ederiz » istasyon insanlari » yaran fikralar » mercedes cls serisi » gokhan ozcan » lustral » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » hocanin hatasini bulmak » armani black code » sevgilisi sevismedi diye aglayan erkek » google » arka tas » mayer amschel rothschild » karakoy iskelesi » vitesle seks yapan kadin » athlete » arapaima gigas