oncelikle 

kapat
  1. bir konuyu anlatırken, en başta ifade edilmek istenen cümlenin başına getirilen kelime.
    #435145 (asiti kaçmış kola, 17.07.2006 19:12)
  2. yaşı kemala ermişlerce "evvela" diye söylenen sözcük.
    #435159 (kerrat cetveli, 17.07.2006 19:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

oncelikle başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oncelikle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oncelikle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about oncelikle. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 24 ocak 2007 efes pilsen bologna maci » kedi besleyip kopek tekmelemek » cubbesiz ahmet hoca » montajelemani » rabbim adaletin bu kadar mi » gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » ankara daki mitinglere hatun dusurmek icin gitmek » kanal seks » william hersey davis » tunus » basligin sol frame e gelmesini engelleyen zihniyet » cutting edge » onumuzdeki maclara bakicaz » kurt olmak » dayaklik » ntv » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » james heidfeld » slaughter » penis kokusu » oteller kenti » sevismeye ankara ya gitmek » baskalari tarafindan ornek gosterilmek » dogalgaz zammina karsi halkin eylemi var » her konuda bir fikri olan insan » avustralya » yanal seks