oncelikle iyi aksamlar diliyorum 

kapat
  1. Bir sahan tespiti olan ve isin asli adlı skecinde sürekli kullanılan cümle.Bir programa telefonla katılanlar tarafından mutlaka sarfedilen cümle.
    #1666393 (erdem_andac, 20.05.2007 20:26)
  2. (bkz: give me five bro)
    (bkz: check it out)
    #1666400 (undergrounder, 20.05.2007 20:28)
  3. sadece programa telefonla katılanlar tarafından değil, sunucuların bizzat kendileri tarafından da değişik versiyonları söylenen kalıp: "öncelikle stüdyodaki tüm konuklara ve ekranları başından bizi izleyenlere iyi akşamlar."
    #1666414 (yasak merve, 20.05.2007 20:31)
  4. şahan gökbakar'ın son bombası * kime diyorum ben programında yayınlanan işin aslı skeçinde arkadaşı orçun'u sinir eden bizi ise kahkalara boğan şahan karakterinin klişeleşmiş başlangıç cümlesi.
    #1666441 (chuppa, 20.05.2007 20:36 ~ 20:37)
  5. (bkz: sonralıkla iyi sabahlar diliyorum)
    #2291933 (ucubegothic, 10.09.2007 09:55)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

oncelikle iyi aksamlar diliyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oncelikle iyi aksamlar diliyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oncelikle iyi aksamlar diliyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about oncelikle iyi aksamlar diliyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » the terrorists » 24 ocak 1980 » high school musical » sozlukte karma yukseltme yollari » traffic » filmin boktanligi hakkinda ipucu veren kelimeler » sahin cetinkaya » ntv » basatap muzik dergisi » hakki bulut un henuz 3 yasindaki kardesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » emosuz bir turkiye icin elele » lenfadenopati » burada sorulari ben cevaplarim » amerika » cocugunu vaftiz eden musluman » bamya yemek » sisli de bir durumcunun el ilani » elleh elleh » uc alevi olduren cennete gider » kedi sesi cikaran adam