onceki zirvelerden sahidim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zirvelerden sonra online yazar artisi
  2. yalanci sahidim
  3. jack in her boka ben sahidim demesi
  4. onceki
  5. yolculuktan onceki gun
  6. olumden onceki huzur
  7. sevismeden onceki son sozler
  8. tekliften onceki son kutu
  9. sozlukculerin 10 yil onceki halleri
  10. binlerce yil onceki insan

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» iran dilleri » converse giyebilme kurallari » begenemedin mi lem panyonco » halkin prensesi » coitus interruptus » kucukken annenin evdeki sekerleri saklamasi » tanri misafiri » ana avrat sovmek » sirinler i gormek icin kokain kullanan cocuk » the mist » son oylanan entry lerim » tolga cevik » camel vs marlboro » the green mile » tufanbeyli nin tarihi eserleri » judas » olur un tarihi eserleri » worms mayhem » cin deki depremi kurbagalar fark etmis » ama hangi ataturk » antakya nin tarihi eserleri » film yonetmeni vs dizi yonetmeni » e hosgeldin diyen yok mu » mo williams » bayrampasa » mihail gorbacov » kameraman feridun » mercedes e mualla diyelim kampanyasi » sozlukteki josh holloway sorunsali a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa