onceki bakiniz cok uzun oldu ayni bunun gibi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. uzun bir tatile cikmadan onceki son cuma
  2. ve bakiniz 45 karakterden uzun
  3. yazilan entryden daha uzun yildizli bakiniz vermek
  4. uzun sure oldu
  5. ayni dakikada iki uzun entry girmek
  6. beton gibi entry nin altina kucuk bakiniz vermek
  7. siir gibi oldu
  8. ayni ben gibi
  9. nur topu gibi bir emonuz oldu
  10. abo kafam nal gibi oldu yahu

© 2008 - uludağ sözlük

onceki bakiniz cok uzun oldu ayni bunun gibi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. onceki bakiniz cok uzun oldu ayni bunun gibi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onceki bakiniz cok uzun oldu ayni bunun gibi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» olu sessizligi » 550 ytl lik turban » the other woman » kume calismasi » steven gerrard » insanlar ciftlesirken izleyen maymunlar » tck madde 318 » pes 2008 » kerebic » rock muzik dinlerken kafayi sallamak » corcorado » prezervatif yerine migros poseti takmak » 2008 2009 uefa kupasi c grubu » karin » selam ver » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » orhan ak » kevin keegan » sac dokulmesi » 3 puanli sistem » welcome to the jungle » cnn » morsiyah » zeyno baran » resmi nikah » recep tayyip erdogan » fatih tekke » rapidshare » yasamak bir sanattir » beni sorma iyiyim » bluevelve