onceden yapmak lazimdi bu isi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. iftar yapmak icin 2 saat onceden siraya girmek
  2. size ne lazimdi
  3. bana bir ask lazimdi
  4. onceden
  5. onceden x mi vardi
  6. onceden satis
  7. onceden buralar hep dutluktu
  8. ben bunu onceden dusunmustum
  9. iki gun onceden arasaydiniz ya beni
  10. got olacagini onceden kestirmek

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

onceden yapmak lazimdi bu isi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. onceden yapmak lazimdi bu isi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onceden yapmak lazimdi bu isi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about onceden yapmak lazimdi bu isi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » uludag sozluk » yaran diyaloglar » yaran videolar » karga » sozluk yazarlarinin itiraflari » sozlukle ilgili istekler » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » mustafa kemal ataturk » no promise » karpuzkabugu » asiti kacmis kola » yeni uuser olacaklara nick onerileri » alternatif cem uzan vaatleri » kacak kelebek » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » devedikeni » arjen robben » helal olsun dedirten entryler » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » adalet ve kalkinma partisi » lost » montajelemani » july4th » yazarlarin aslinda demek istedikleri » gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » genzo wakabayashi » en buyuk hayali 7 den 70 e katilmak olan cocuk » eve erkek atma teknikleri » sozlukteki web coderlar » ankara 19 mayis stadyumu » state building » kopekler ve zenciler giremez » pinti caner » saca bok dusmesi » yedi kisi birlesip godzilla ya girmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kuyruk acisi » jimi the kewl » annesine yardim etmeyen kiz evlat » batak » serenay sarikaya » ask acisiyla uykudan uyanmak » kasim » melih gokcek » nokia 6300 » boluculerle kurtleri bir sanan zihniyet