onceden nokta uc nokta da yoktu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. nokta nokta hanimin hayati
  2. ne iki nokta ust uste ne de uc nokta yan yana
  3. sozluklerdeki nokta nokta dir dir dur olayi
  4. kor nokta
  5. a nokta k nokta
  6. nokta nokta
  7. son nokta
  8. nokta nokta nokta
  9. olu nokta
  10. msn de son nokta

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

onceden nokta uc nokta da yoktu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. onceden nokta uc nokta da yoktu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onceden nokta uc nokta da yoktu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about onceden nokta uc nokta da yoktu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» entry ve nick uyumu » uludag sozluk » yaran diyaloglar » karga » yaran videolar » sozluk yazarlarinin itiraflari » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » no promise » karpuzkabugu » yeni uuser olacaklara nick onerileri » asiti kacmis kola » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » alternatif cem uzan vaatleri » kacak kelebek » arjen robben » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » helal olsun dedirten entryler » devedikeni » makina zirvesi pankart onerileri » lost » july4th » alwayssleepy » montajelemani » gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » dhkp c » sonumuz hayrola » denilson » murat karayalcin vs melih gokcek » kafayiyedim » sozlukculerin mezar tasina yazilacak yazilar » mesgale » xargn » armani black code » bir japon ve cinli arasindaki farklar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » we re all to blame » baykal in chp ye katilan carsafliya rozet takmasi » jedi mind tricks » deacellmt » kilolupatra » seagull » bu da boyle bir animdir » eskisehirspor » papagan » ogrenci isi turk kahvesi