onceden kusursuzdum ama simdi mukemmelim 

kapat
  1. tikilere ait olabilecek ayaklarım yere basmıyor, herkes beni süzüyor, ben varım diye siz varsınız modunda bir söz. (bkz: tiki jargonu)
    #2664475 (kisa sureli bellek kaybi, 05.12.2007 13:52)
  2. (bkz: önceden çok kibirliydim ama şimdi mükemmelim)
    #2664478 (guapo, 05.12.2007 13:53)
  3. yedimde neysem yetmisimde de oyum sözünün egosu tavan yapmış bir bünyeden duyulmuş hali.
    #2664492 (jansoldier, 05.12.2007 13:59)
  4. her zaman mütevazi olun, ben mükemmelliğimi ona borçluyum sözünü anımsatan ve ayaklarımı yerden kesmeye yetmeyen aciz söz öbeği.. hedede hödödö
    #2664522 (orijinal, 05.12.2007 14:07)
  5. kusursuz ve mukemmelin aynı anlama geldiğini düşünürsek bünyede hiçbir değişiklik olmadığını gösterir.
    (bkz: önceden ahmaktım hala da öyleyim)
    #2664717 (plus, 05.12.2007 14:55)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

onceden kusursuzdum ama simdi mukemmelim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. onceden kusursuzdum ama simdi mukemmelim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onceden kusursuzdum ama simdi mukemmelim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about onceden kusursuzdum ama simdi mukemmelim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » ucunuze ucumuz bayram etsin cukumuz » abd yi sevme sebepleri » kanada ya meteor dusmesi » dunya toplumlarinda evlilik inanislari » galatasaray » ken rasmussen » rapper ninja » maskeliler » izmir den ankara ya okumaya gitmek » korkuyorum anne » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » stilton » amerika » katamari » tadindan yenmeyen kiz isimleri » beni benle boyle » entrylerini kiz arkadasinin takip etmesi » hamza bulut » yoga yapanlarin muslumanliktan cikmasi » beyaz sacli prens » fidelio