once yalnizligim vardi 

kapat
  1. bir ismail acarkan kitabı. ve kitaba ismini veren şiiri.

sozlerini de yazayim tam olsun ;

önce yalnizligim vardi
    sonra güneşler batarken selam verdiler bana
    gecelere arkadaş oldum
    sevgiyi bulurum diye el uzattım yıldızlara
    arasıra.
    ağlarken yağmur geldi yanıma
    ki ağladığım anlaşılmasın
    sabah geldi sonra
    ama uyandırmazdı
    çünkü uyumamıştım
    önce yalnızlığım vardı
    sonra sen misafir oldun kalbime
    artık her şeyim vardı
    çünkü sen vardın.
    #2121838 (oyuncakbulut, 13.08.2007 01:00)

© 2008 - uludağ sözlük

once yalnizligim vardi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. once yalnizligim vardi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu once yalnizligim vardi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 1630 » 1857 » usuyen kutup ayisi » can yucel » i love marijuana » thomas bouhail » allyson felix » garu » dunya kare olsa olabilecekler » suppers ready a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games