once oldurdu sonra pisirdi 

kapat
  1. milliyet'in akıl almaz haberi.

--spoiler--
    ingiltere'de şizofren bir genç, hastaneden çıkar çıkmaz arkadaşını öldürdü, sonra kesti ve pişirip yedi.
    --spoiler--

http://www.milliyet.com.t...07/06/23/son/sonyas03.asp

ben de diyorum ne zamandır bizim mustafa bana tip tip bakıyor. amanın boo..
    #1809665 (larker, 23.06.2007 11:37)
  2. vahşi durum. (bkz: hannibal)
    #1809671 (lacrimosa, 23.06.2007 11:38)
  3. kurban kesilmelerinde yapılan olağan hadise..
    #1809674 (balta, 23.06.2007 11:39)
  4. (bkz: mein teil) hatta klibi bile var.
    #1809682 (mikserde yuzen balik, 23.06.2007 11:41)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

once oldurdu sonra pisirdi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. once oldurdu sonra pisirdi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu once oldurdu sonra pisirdi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about once oldurdu sonra pisirdi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» i belong to che » damak tadima uygun degildi » turk opucugu » flirtable » arude50 » sadece turkiye de gorulen olaylar » katilusak com » system shock » tosun pasa » opel astra cabrio » saw 5 » zap suyu siiri » tesvik sukelasi » ketel one » bin jip » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » darkness nights » nika diyor baska birsey demiyor » havuzun dibinden fayans cikaran dalgic » johnnyturhan » modlar tembel olunca ortaya cikan verimsiz sozluk » pkk yi acikca destekleyip inkar etmek » kediler neden balik sever » beni aglatma » the stones » savage grace » icdas » modayi takip etmek » fatih terim vs jose mourinho » che guevara » kotermek » kelime oyuncusu » tanriya ayar vermek » insanlar dusleri kadar vardir » kurtlerin turklerden hizli uremesi » acmaza dusmek