once insanim sonra gazeteci 

kapat
  1. emin çölaşan'ın gazeteciliğin kirli, temiz, güzel, yıpratıcı yanlarını anılarıyla harmanlayarak verdiği; ülkede gazeteciliğin ne şartlarda yapıldığı ve haberlerin ne derece sansürlendiği ile ilgili güzel bilgiler veren kitabı. Okuyanlarda ben de gazeteci olmalıyım sloganıyla yola çıkma hissi uyandırır.
    (karanlikta, 27.01.2007 15:36)
  2. Yakinda bilgi yayinevi tarafindan yeniden duzenlenerek yayinlanacak olan, emin colasan kitabi.
    (indiana_jones, 08.05.2008 22:35)
  3. söz konusu cümleyi emin çölaşan kuruyorsa şu denir. hadi lan ordan belki bazı yörelerde gazeteci olarak kabul edilebilirsin (doğan plaza gibi!) ama insan olduğunu hiçbir yerde iddia dahi edemezsin.
    (bugulu atlas, 08.05.2008 22:41)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» dorduncu dunya savasi » bencil sevgili » ucmak icin guzel bir gun » pembe de olsa panter panterdir » brad pitt josh holloway george clooney » altay » hizmet ici egitim » yagmur » kesekagitlik kiz modeli » universite kampuslerindeki heykel sacmaligi » fairouz » dugunde gelinlik giydirilen kiz cocuklari » josh holloway gelsin diye magnum yiyen kiz » cocuklar icin magazin programi » din bu » vladimir vladimirovic mayakovski » kocasini evde sisme bebekle yakalayan kadin » ustune oturunca evrim gecirip yumurta olan top » ben denedim korkmayin » harfi cer » acitsa bile sevmek » lm » yolculuk esnasinda yan koltuktakinin omzuna yatmak » guzel yuzlu kadinlarin gogussuz olma sorunsali » her turk forvet dogar » novak djokovic » cicek alan sevgili » kursun gecirmez bere » kulaklikla dinlenilen muzigin duyuldugu yanilgisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa