once dinleyin sonra elestirin 

kapat
  1. Asuman Krause nin albumunu satmak icin söyledigi soz.salagız ya biz
    #759209 (cizgi, 21.10.2006 00:47)

© 2008 - uludağ sözlük

once dinleyin sonra elestirin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. once dinleyin sonra elestirin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu once dinleyin sonra elestirin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» i will always love you » dis » ama o benim dinimden degil » mulayim sen kocaman bir cilginsin » axxo » nightwish » burda mi yersiniz paket mi yapalim » ataturk donse beklenen mansetler » eyes wide shut » maske » hayatin ciddiye alinmayancak kadar basit olmasi » hitler ve siyonistlerin iliskisi » hic bizimkini yediniz mi » night ranger » ruyada gorulse inanilmayacak seyler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » forgetting sarah marshall » trafik kazasi » disko krali » gezin » banu guven hatirina ntv izleyen insan » borderline » dippoldism » pkk aleyhtarligini fasizanlik zannetmek » azalmis icgoru » mr ampul » yaran entryler » gerdek gecesi diyaloglari » gemilerde talim var » cezayir in kurulusu » mmorpg