once davranmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. davranmak
  2. politik davranmak
  3. normal davranmak
  4. cocukca davranmak
  5. akliselim davranmak
  6. soguk davranmak
  7. yigitce davranmak
  8. fevri davranmak
  9. silaha davranmak
  10. anneanneye kotu davranmak

© 2008 - uludağ sözlük

once davranmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» belediye otobusunde fenalasmak » insanlari dinledikleri muzige gore siniflandirmak » monetarizm » sac kestiren kisiye verilen tepkiler » abdullah gul un ingilizcesi » emre aydin » porselen » milliyetcilik » kopek gorunce dua okumak » karsiya cifte camlar » cindy crawford » portakal cicegi suyu » temayuz etmek » ataturk yasasaydi genclige sorardi » bir ben vardir bende benden iceri » yaran videolar » moskova metrosu » guzel zengin nazik zeki ve iyi sevisen kiz » todd haynes » kurdistan » turkceyi ingilizce ile kirletmek » bu sehir girdap gulum » kor sans » anne » demet akalin » sozluk okuma yazma dersleri » kuyruk sokumu » inverter » turk toplumunda kadin » altinordu » fauna » tapu » nefaki » nalet olsun icimizdeki seri eksi oy veren ibneye » domuz » keyif » gecen haftanin en begenilen dandik entryleri » till » insan dogasina aykiri purizmi reddetmek » the godfather » in the heat of the morning » fi » seri eksi oy mafyasi » 319 kd askere gidecek sozluk yazarlari » dostlarinin gozdesi » kacak dovusen ayi » degil mi ki » yaran entry silinme sebepleri » savas sebebi » carnivore a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa