once araba degisir sonra hanim degisir 

kapat
  1. Meclis başkanı bulent arinc'ın kanal 7'deki açıklamalarından :

"bizim camiayı tanırım. Başka şeylerden değil, iki şeyden korkarım; bir kadın ilişkileri, bir de para ilişkileri. Başkaları için demiyorum, ama birlikte siyaset yaptığım camiada bu iki konu çok önemli, çok tehlikeli.
    Düşünün ki, bir öğretmen arkadaşımız milletvekili olmuş, öğretmenlikte aldığı maaşın 7 mislini bugün almaktadır. Yine bizim camiada birisi söyler; 'Biraz para geçerse elimize, önce araba değişir, sonra hanım değişir' filan... Bu bir kural, kaide değildir. Bunlar ne kadar doğru, ne kadar yanlış bilmem; ama kulağımızın bir yerinde kalması gereken şeylerdir. Ben kendimi de kontrol etmek zorundayım, arkadaşlarımız da kendilerini kontrol etmek zorundalar."

Edit: "Kontrol etmek" lafı para ve kadın konusunda ne kadar da cüretkarca söylenmiş. "Kendine hakim olmak" gibi...Kendime hakim olmalıyım, başka hanımlarda gözüm olmasın, rüşvette gözüm olmasın...Kasıyormuş gibi...Yok bir de olsaydı.
    #700629 (goksunv, 06.10.2006 15:38 ~ 15:39)

© 2008 - uludağ sözlük

once araba degisir sonra hanim degisir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. once araba degisir sonra hanim degisir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu once araba degisir sonra hanim degisir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» no name » yasamak icin ye yemek icin yasama » tu kaka bana » metrocard » adam gibi » ps2 » edepli edebiyat » ofkeli kalabalik dublajinda sinsice kufur etmek » nissan 350z » heather graham a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci