onagoma sunago 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. on
  2. on a bad day
  3. on a clear night
  4. on a day like today
  5. on a friday
  6. on a night like this
  7. on a on cafe
  8. on a plain
  9. on ad
  10. on adam ve bir kadin

© 2008 - uludağ sözlük

onagoma sunago başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. onagoma sunago ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onagoma sunago nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» buffy » 934 tane fake hesabi olan yazar » bayramda misafire tutun kolanyasi dokmek » 11 ekim 2008 istanbul canli bomba eylemi » bir turk olarak kurtlere soruyorum » gokhan gonul dostlari » wolfshade » bi bucuk iskender » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » thug life nigga » benighted » d a f » merhamet » manowar » acik imza » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 2008 nobel edebiyat odulu » trinidad tobago milliyetciligi » benjcev » jim root » iste gidiyorum » mr self destruct » mulayim sen kocaman bir cilginsin » tsk yi elestiren herkesi fetullahci sanmak » ergenekonu savunuyorum mutluyum » yoneticihatasi com » turk televizyonlarindaki cadili diziler » anatolianrock » beyaz show » hitler ve siyonistlerin iliskisi » erkek kardes