ona onu sevdigimi nasil soylerim 

kapat
  1. birinin başka birine ne şekilde ilan-ı aşk edeceğini sorması durumudur.
    #1387248 (kolibandı, 08.03.2007 02:54)
  2. - on onu sevdiğimi nasıl söylerim?
    - telefon et.
    - ama kontur yok bir 50 kontur atsana bana abi.
    - yallah yallah belesci romantik seni. sssie sssie sssie
    #1387257 (mulayim, 08.03.2007 03:00)
  3. +ona onu sevdiğimi nasıl söylerim ?
    -valla abi bi bilsem gidip ben söylicem !
    #1387259 (zksek, 08.03.2007 03:01 ~ 03:02)
  4. çok iyi arkadaş olunan bir insana sevdiğini söylemeye çekinen bir insan sık sık düşünür bunu. kabul edilememe, akabinde arkadaşlığın da bitmesi söz konusu olabilir çünkü..
    bi de, sözüm meclisten dışarı, bu konuda sözlüğün kullanım alanları geldi aklıma. şimdi buraya yazılacak faideli bilgiler sayesinde kara kara düşünen insan evladı belki işe yarar bilgiler donanarak gidip o'na o'nu sevdiğini söyleyebilir. diy mi a dostlar?
    #2787506 (faaip de oiad, 04.01.2008 04:25)

© 2008 - uludağ sözlük

ona onu sevdigimi nasil soylerim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ona onu sevdigimi nasil soylerim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ona onu sevdigimi nasil soylerim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 31 ekim 2008 volbeat istanbul konseri » buyuyunce ne olacaksin » insaat muhendisligi binasinin cokmesi » kadin » dr terry tommyrot » arkadas uyurken onun alnina yazi yazmak » yazarlarin hepsi kadin olsa acilacak basliklar » kafkasli » aziz yildirim » unitaryenizm » yaran yanlis okumalar » hasan sas » seni anliyorum » 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci » aynaya kafa atmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » selam ederim » tsk nin ulkeyi kaosa suruklemesi » roshan » casuslugun temel kurallari » insaat fakultesi » tabutta rovasata » genelkurmay in 5 karakolu tasima karari » cete savaslari » kankaya asik olmak » fenerbahce nin asya sampiyonlar liginde oynamasi » 14 kasim 2002 panathinaikos fenerbahce maci » efes dark » spa » hop hop yukari » savasmak