on yasinda turban takan kiz 

kapat
  1. inanç adı altında 10 yaşındaki çocuğu cinsel obje olarak görüp kapatmak.
    çocuğun çocukluğunun elinden alınması yaşatılmaması zaten bir suç.
    muhtemelen kısa süre evlendirilmesi bir başka bir suç.
    hadi insani suçları geçtim nasıl bir sapıklıktır bu? 10 yaşında bir çocuk nasıl cinsel bir öğe olarak görülebilir?
    (bunu yapan insanlar akıl hastahanesine kapatılmalı bence.)
    #3708255 (nestra, 23.07.2008 16:44)
  2. ileride etraftan etkilenerek; dini farklı yaşamasını engellemek için ailesi tarafından türban taktırılan kızdır. alışır ve öyle gider o kız.

tersi örnek için; (bkz: on yaşında diline piercing taktıran kız)
    #3708284 (kaleci sacli adam, 23.07.2008 16:47)
  3. kişinin karakterinin gelişmesinde çevrenin ve toplumun önemini gösteren bir örnek.
    #3709952 (yogurtsuzcacik, 23.07.2008 22:14)

© 2008 - uludağ sözlük

on yasinda turban takan kiz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. on yasinda turban takan kiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu on yasinda turban takan kiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mukemmel bir gun » yaratici fenerbahce taraftari » bastirilamayan ramazan davulcusu » gel kiyma » grup koridor » santino corleone » dun en cok entry giren yazar » ramazan ayi oncesi gida fiyatlarini artiran esnaf » ocagi yemekte unutmak » turk kadinlarinin sizofren olmalari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games