on yargilarimdan birazda olsa arindiran 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hersey birazda belliki garipmi ne
  2. elif safak karim olsa dunya gibi borcum olsa
  3. yahudi den dost olmaz olsa olsa sabun olur
  4. platonik bile olsa hayatimda biri olsa
  5. param olsa gucum olsa
  6. param olsa hevesim olmuyor hevesim olsa kalkmiyor
  7. ayi degil maymun degil sen olsa olsa
  8. olsa olsa
  9. ne de olsa
  10. ah bir de su olsa

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mihail gorbacov » hayrunnisa gul » is baska ask baska » biliyorsun » new orleans oklahoma city hornets » boro boro » teoman » ben bir multeciyim » sensible soccer » 22 eylul » tuvalete kalkan babaya yakalanmak » sendikal yasalarin demokratiklesmesi » al rayyan » gulben ergen » bitki ismiyle baslayip hayvan ismiyle biten ask » emzigi birakmasi icin emzigine biber surulen cocuk » turlu turlu » istanbul bursa 75 dakika » ege kitap gunleri » ekran klavyesi » futuremark » evelallah bu ulke patlayacak » ismail y k nin fenomene katilmasi » unsilent storms in the north abyss » erdogan egemenoglu » fairson » 24 haziran 2008 linkin park istanbul konseri » orta siralara oynayan futbol takimi » hamdi bey in yapmis oldugu 1 ytl lik teklife varim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa