on sekizlik kizlarin fantezi yoksunu olmasi 

kapat
  1. Olgun kadınlardan hoşlanmak için sebeptir. Daha erkek bünyesi ile fiziksel temasta bulunalı iki gün olmuş. Birde kırbaçmış, kelepçeymiş bunların adlarını duysalar vajinismus olurlar Allah göstermesin. Ama hemen olgun kadınlardan yana tercih yapmayıp onlarında ısınmasını sağlayalım bu tip şeylere.

Konu ile alakalandırdığım bir başka konu

(bkz: cinsel iliskide ayak masajinin yeri ve onemi)
    #2677930 (thug, 08.12.2007 23:06)
  2. (bkz: yok oyle bir sey)
    (bkz: dostum seni kafalamışlar)
    (bkz: on sekizlik kız yalakası)
    #2677959 (wintrygreen, 08.12.2007 23:14)
  3. (bkz: oha basliga bak)
    #2677985 (nickerim, 08.12.2007 23:20)

© 2008 - uludağ sözlük

on sekizlik kizlarin fantezi yoksunu olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. on sekizlik kizlarin fantezi yoksunu olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu on sekizlik kizlarin fantezi yoksunu olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bilgisayar » beni oldurmeyen sey tuhaflastirir » cem yilmaz » sulfur kokusu » acilan bir basligin dini tartismaya konu olma hizi » jim root » turk dizisinde liseli rolu oynamak icin gerekenler » seri eksi oy veren ibne » dementia praecox » masumiyet muzesi » astazi » dusunce yayimlanmasi » hicbise » yakin dogu universitesi tip fakultesi » banu guven hatirina ntv izleyen insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » grand theft auto online » comorbidity » kobi nerde teb orda » basbakana coban demekle caylak olunmaz » solculari taniyinca sagci olmak » sick again » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » sergen yalcin » sahane i gotik » pijamayla hirsiz kovalamak » gul » hipopotamus » gulseven yaser » tutunamayanlardan » sevgilinin hasta olmasi