on kadin 

kapat
  1. On ayrı rolde izlediğimiz Türkan şoray'n oynadığı 1987 yapımı türk filmi.

oyuncular:
    turkan soray - erdal ozyagcilar - bilal inci - songul ulku - yavuzer cetinkaya - gulsen tuncer - hale akinli - bora ayanoglu - sule yasar - sukan kahraman.

Konu:
    Toplumun çeşitli kesimlerinden gelip, çeşitli suçlar işleyen birbirlerinden bağımsız dokuz kadının öyküsüdür. Türk sinemasında ilk kez yapılan, kendi içinde aynı bütünlüklere sahip "9"! bölümden oluşan denemedir:

1- Gelin: Sofrayı hazırla.
    2- Gazeteci : Evlilik cüzdanınız lütfen.
    3- Çingene : Ben çalmadım be.
    4- Deniz : Yeşil güzeldir.
    5- Anne kız : Çok süpersin anne.
    6- Fahişe : Biz fahişeyiz ya siz.
    7- ikramiye : Ana sevgisi ne güzel şey.
    8- Feminist : Erkek kokusu sinmiş.
    9- Köylü : Ben ikinize de yeterim.

http://farm2.static.flick...31621160_8cf18b52aa_b.jpg
    #3241768 (m m m, 07.04.2008 17:31 ~ 08.04.2008 06:25)
  2. en mühim husus; bir ''serif goren'' filmi. çok iyi bir şerif gören filmi hem; öyle böyle değil vesselam...
    #3302651 (tefrik, 22.04.2008 05:21)
  3. biri zaten yetiyor; on kadin hic cekilmez diye dusundugum konu basligi.
    #3302766 (mutlulugun ta kendisi, 22.04.2008 09:39)

© 2008 - uludağ sözlük

on kadin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. on kadin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu on kadin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lager » bionic » rihanna » izlanda » pgm301 » bosver » kucuk suya ne denir » apis arasi kokusunun verdigi ic huzuru » ozcan deniz kendini cok gelistirdi » morsiyah » miguel alvarez » eleventh hour » ilbay » jolly joker pub xl » 3 puanli sistem » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » teror » altaik dil ailesi » star wars » caylakgeldimcaylakgidicem » google 2001 » canimin canani » coco loco » xoxo » ertugrul saglam in istifa etmesi » ibrahim yattara » uuserlardan unlulere acik mektup » piiminaki » fuckin awesome » birinci nesil » hinterland