on ikiye on kala 

kapat
  1. şarkı aslında umit besen indir. umit besen in bir aksam ustu albümünde yer alır.
    #1037956 (gudnayt, 22.12.2006 17:00)
  2. 11:50 ya da 23:50 şeklinde de yazılabilecek saat.
    #2462129 (olimbera, 12.10.2007 18:42)

© 2008 - uludağ sözlük

on ikiye on kala başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. on ikiye on kala ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu on ikiye on kala nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 3 kasim dunya seks iscileri gunu » yazarlarin quit mesajlari » sevgilisine kedi hediye eden satanist » rudolf durkovic » saci makineye vurdurmak » google 2001 » uzun asklarin kisa vedasi » yanindaki var ya » yabanci dil bilmek » sperm deyince gulen universite ogrencisi » balli balli » yalnizligin farkina varmak » bir derdim var yasanmisliklari » papa v sixtus » brendan eich » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aptal cirkin kisa boylu sisman ve esmer » ilkokulun vazgecilmezleri » happy go lucky » yaran seyler » gel guzelim gel » pkk li buldun mu keseceksin » kecilerin prezervatif kullanmasi » fethullah gulen » incir receli » izlanda » selpak marka kagit mendil » zakk wylde » ameliye » ersun yanal » gumruk mustesarliginin sitesindeki turk bayragi