on bin feet de kafaya iki kilo baklava dusmesi 

kapat
  1. bahtsız bedevileri bile kıskandıracak olay.

referans entry şu;

(bkz: anadolu jet/#3371462)

ancak o nasıl kafadır ki, bir kuyumcu terazisi hassaslığında kafayla temas eden baklava kutusunu anında tartmıstır? şerbeti sızmıstır aslında aradan, iki parmaklayaydın?
    (feri ats, 08.05.2008 14:23)
  2. sadece uçakta baklava taşıyan vatandaşların sebep olduğu olay.
    ey vatandaş gideceğin yerde baklava satan hiç yer yok sanki, uçağa baklava sokmuşsun. oldu olacak koltuğunun altına da bir tavuk sıkıştırsaydın ya.
    (lumpiya, 08.05.2008 14:38)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» zaman » cicek alan sevgili » migros da eski ev sahibiyle karsilasmak » baskil in tarihi eserleri » havada suursuzca dolasan poset » portakal » smokinin recep tayyip erdogan a doydugu an » kralice 2 elizabeth » 70 lik yeni raki » neden kotulendigi anlasilamayan entryler » hami mandirali nin sutunda barajda olmak » yorum farki » su icene dokunan yilan » yar nere gidem » yolculuk esnasinda yan koltuktakinin omzuna yatmak » fakir fukara edebiyati » hizmetici egitim » uyumak » kurtlar vadisi pusu » parayi bulan lidyali nin ilk sozleri » bazen yaksan da gelmez » 24 mayis 2008 zakkum bursa resimli bar konseri » kulp un tarihi eserleri » davaya ihanet etmek » kararname i bi hukmi l kanun » limon sozluk » otobus fren yapinca kafayi uzatip yola bakmak » felegin cemberini belinde ceviren insan » unlu filmlerden ilginc sozler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa