on a friday 

kapat
  1. radiohead'in ilk adı.

grup üyeleri o sıralar sadece cuma günleri topla$ıp müzik yapabildikleri için bu ismi uygun görmü$ler.
    #861166 (ceviz agaci, 15.11.2006 02:52 ~ 17.05.2007 14:56)

© 2008 - uludağ sözlük

on a friday başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. on a friday ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu on a friday nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kadin » sempatik olmak icin hihihi diye gulmek » tuvaletde kabinler arasi duet » richard trenton chase » tanri nin olmadigi yer » hela yerine bela diyen yasam formu » no one like you » iamwhoiam » yayinda ve yapimda emegi gecen herkese tesekkurler » kimiz » fuksasyon » askim coraplarin da islandi mi » bc brno » ibrahim yorgunlahmacun » ekstrovert » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 2008 krizini islam ulkelerinin tetikledigi iddiasi » herkes vatanini sever » kaan sezyum » klorofil » mayfair » ekspresyonizm » alev korun » halit akcatepe » victor nsofor obinna » dilber kocarslanli » sol framein irzina gecmek » universitede okudugu halde oss ye girmek » bekledikce guzellesen seyler » bir sabah uyandigimda gammaz oldugumu gordum » wilbur smith