omrumuzun bahari birlikte gecsin 

kapat
  1. ahmet özhanın trt 1985 yılı müzik yarışmasında birincilik alan parçasıdır. Bestesi ve sözleri erol sayan'a aittir.

ömrümüzün baharı birlikte geçsin
    sen beni sev güzelim ben seni seviyorum
    sensiz yaşayamam nefes alamam ki
    ne olur bana gel beni sev

bil ki gül yüzlü yar sana aşık oluşum n’eyleyim
    la li la li li la li la li li la li la li li la

sevmeye hiç doyamam sevgilim seni
    sen bana gelmez isen ben sana geliyorum
    sensiz yaşayamam nefes alamam ki
    ne olur bana gel beni sev

bil ki gül yüzlü yar sana aşık oluşum n’eyleyim
    la li la li li la li la li li la li la li li la
    #3627975 (cremotorium, 06.07.2008 17:22)
  2. ahmet özhan' ın hoş neşeli eğlenceli hüznü ve sevinci aynı anda yaşatan güzel bir şarkısı.
    yalnız şarkıda hafif bir * sözkonusudur, iyi gün sevgilisi olmayı, kara günde vın diye tüymeyi empoze eder gibidir sanki.
    #3920710 (hece ozturk, 05.09.2008 17:06)

© 2008 - uludağ sözlük

omrumuzun bahari birlikte gecsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. omrumuzun bahari birlikte gecsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu omrumuzun bahari birlikte gecsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yigit ozgur esprileri » melankoli » sehrin kaosunda cirilciplak ve sonsuz ozgur olmak » bunu kaldir » kendi sessizligine gomulmek » maskeli balo » lost control » msn zirvesi » mircea lucescu » gokhan zan » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci » gunaltay » online store » sarmasik » eleventh hour » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir gol daha » saipsiz » yakisikli oldugu halde sevgilisi olmayan erkek » ataturk u seven sozluk yazarlari » esek sikmek » persembenin gelisi » banu guven » orduevi » safari » racer x » tutmayan iddaa kuponu » nazim hikmet oratoryosu » kesmir » azrail e soylenecek sozler » antropometri pergeli