omrum damla damla 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. 1 damla petrol 1 damla kandan daha degerlidir
  2. bir damla petrol bir damla kandan daha degerlidir
  3. suskunlugu topluyorum simdi damla damla
  4. yagmurun damla damla yagmasi
  5. damla damla gunler
  6. damla damla
  7. son damla
  8. once bir kac damla yas
  9. damla su
  10. damla

© 2008 - uludağ sözlük

omrum damla damla başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. omrum damla damla ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu omrum damla damla nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» amelie nothomb » hossik » cemsbg » online » esra erol » taste in men » zeka kupu » bas ortulu oldugu icin ciplaklar kampina alinmamak » solculari taniyinca sagci olmak » dunya sikine minare gotune » trinidad tobago milliyetciligi » stop hammertime » bir muhendisin hayati » deposit acount » debit note » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dusunce akimi yavaslamasi » doymadim sana » tek bildigi kufur aq olan cahil insan » buyumek » bir ahmet yildiz olmedi vardi noldu ona » turklerin cok iyi yaptigi isler » www iktisat eu » ilaniask » hicbise » vur ha vur » motorstorm » ozgurluge kursun » kilic usurmek » sevgilinin olmesi » merve erdogan