omrum cok ozledim seni 

kapat
  1. gün geçiyor. sana yaklaşıyor.bir gün daha geliyorsun.bir saniye daha yakınımdasın. işte bir saniye daha geçti. gece oluyor gün doğuyor.sen geliyorsun gün aydın oluyor.gün aydın diyorsun bana. sözlerin gözlerin oluyor damla damla çoğalıyorsun yine içimde.bir gün daha kaldı. ömrüm çok özledim seni. bitsin artık.gel artık.
    #2148343 (karakuzusu, 17.08.2007 13:01)
  2. (bkz: bir günlük olarak uludag sozluk)
    #2148411 (ben bilmem beyim bilir, 17.08.2007 13:18)
  3. (bkz: sözlükteki aşıklar)
    #2148454 (karakuzusu, 17.08.2007 13:28)

© 2008 - uludağ sözlük

omrum cok ozledim seni başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. omrum cok ozledim seni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu omrum cok ozledim seni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» serbest meslek » agacta toplanip asagidaki arabalara sican kuslar » sozluk yancilari » 31 cektikten sonra olusan bikkinlik hissi » yerli erotik dizi ismi onerileri » yeni baslayanlar icin yeni baslamak » corcorado » dogu ve guneydogu anadolu insani » peceteye recete yazan doktor » sozluk yazarlarinin itiraflari » ev arkadasinin hastalanmasi » kucuk suya ne denir » kanye west » osurunca etegi acilan kiz » pkk video yu izleyin ve paylasin reklami » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yipyip » cikar ustundekileri ne dedigin anlasilmiyor » kudret » bir erkegin isminin oytunc olmasi » nazim hikmet memleket » iserken bir eli duvara dayama » otuz bir cekerken kolun yerinden firlamasi » prezervatifi cikolata paketleriyle kamufle etmek » sarmasik » pilsener » basliklari alt alta okumak » usumek » romeo » munasip bir yerde inebilir miyim kaptan » mogulus com